Handlekveld hos Peak for Trøndergolfs medlemmer

av Trøndergolf

Trøndergolf feirer at vi har inngått en samarbeidsavtale med Peak Store i Trondheim med å invitere alle medlemmer til handlekveld førstkommende fredag i butikken til Peak i Olav Tryggvassons gate 42.

Peak blir Trøndergolfs samarbeidspartner på golfklær og profilering, og det er så gledelig at det ønsker vi å markere. 17.00 åpner dørene på fredag og Peak inviterer til en butikk som allerede har masse salg, og i tillegg får alle medlemmer 20% på ordinær pris på alt i butikken. Prøvemedlemsskapet hos Trøndergolf er gratis, så det koster ingenting å være medlem ut 2020, og da er det ingen grunn til å ikke melde se inn og kunne delta på fredagens handlekveld. Søk opp medlemssiden til Trøndergolf på Facebook eller meld deg inn på post@trondergolf.com.

Kanskje du vil like disse også