Golfreisebrev – Besøk hos Røros Golf

av Trøndergolf

Etter å ha hørt en del om denne perlen av en golfbane på Bergstaden var det med spenning Trøndergolf tok turen opp til Røros for å besøk, og teste ut den utfordrende skogsbanen like uten for Røros Sentrum.

Vi har laget et lite videoreisebrev fra besøket og har også lagt ved en del bilder fra en meget hyggelig opplevelse. En kort beskrivelse i tillegg til filmen er at det er en utfordrende bane der det absolutt lønner seg å slå ballen rett. Mye skog, mye opp og ned, og vi fant i hvertfall tidlig ut at det var like greit å la driveren med innlagt slice ligge i baggen.

Klarer man å holde seg i fairway må man også være presis i innspillene, og selv om det ikke er vann i spill er det mer enn nok utfordringer med skog tett på hele veien, og bunkere som kan være vanskelig å unngå.

Selve banen er i veldig god stand, og de aller fleste fairwayer er tette og fine, det samme gjelder greenene der noen få trenger noen uker til før de er helt perfekte.

Alt i alt en meget morsom men utfordrende golfopplevelse, og det må også tillegges at omgivelsene gjør det ekstra spesielt i et også fantastisk sommervær. Veldig hyggelige folk man treffer på klubben, og imponerende å se klubbhuset de har bygd opp/pusset opp gjennom koronaperioden, der mange rundt og i klubben har bidratt på sin måte.

Vi er glade vi tok turen og kan garantere at vi kommer tilbake, kanskje sees vi på turnering her i høst?

Kanskje du vil like disse også