Srixon Tour i gang med flere trøndere i startfeltet

av Trøndergolf

Denne helgen starter Srixon Tour for de lovende og mest talentfulle ungen golferne i Norge, og det med flere trønderske navn på startlisten. Den første av i alt 5 runder denne sesongen spilles på Vestfold Golfbane like utenfor Tønsberg.

Srixon Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Srixon Tour skaper en god arena for utvikling og forbereder spillerne på internasjonal turnerings-deltagelse, og ekstra morsomt er det når vi har trønderske innslag.

Vi har Live Hope fra Byneset i JU19 , Isak Holter fra Trondheim, Jonas Indstad Hole fra Trondheim , Oliver Guldberg Hansen fra Trondheim , Vetle Sæther fra Klæbu, Åsmund Sandesmo Norum fra Stiklestad og blant gutta er alle med i U19 klassen.

Det er totalt 123 spillere som deltar i turneringen, og det blir spennende å se hvor de trønderske talentene står nå som golfsesongen endelig kommer skikkelig i gang.

Kanskje du vil like disse også