Forfang med 67 runde på Byneset

av Trøndergolf

Three Lions Matchplay som blir holdt på Byneset fikk servert litt av en runde tirsdag da tidligere skihopper Daniel Forfang klinket til med 7 birdier og leverte en 67 runde, 5 under banens par. I match med Reidar Stølan slo Forfang til med sin livs golfrunde, og avanserte til 2.runde i matchplayturneringen.

Forfang som spiller på 2.1 i HC forbedret sin egen personlige rekord fra 2018 med 2 slag og det er da trygt å si at han gikk sin livs runde i sommersolen på Byneset. – Jeg er egentlig litt usikker hvor den runden her kom fra, sier Forfang til Trøndergolf etter birdiefesten.

-Alt satt i dag, og dette var min femte runde siden vi var i Marbella i vinter så jeg må innrømme at jeg er litt overrasket. Men da er det gjort, ingen fare for at det skjer igjen, ler Forfang.

Fredag trekkes neste runde av Three Lions Matchplay og etter kveldens runde vil nok de fleste unngå Forfang i neste runde av turneringen.

Kanskje du vil like disse også