Golfheftet Trophy i sommervarmen på Stiklestad

av Trøndergolf

På denne varme junilørdagen ble Golfheftet Trophy gjennomført på Stiklestad i dag, med spillformen 2 manns greensome med 40% HC. 6 utslag på hver og 6 valgfrie, en spillform der man slår ut hver sin gang da og så spiller annenhvert slag til ballen er i koppen.

Dette håndterte Bente Feragen og Erling Fossum best og leverte en meget sterk -9 runde og vant med det turneringen. De var 2 slag foran Oddbjørn Sjøvold og Laurits Fjørtoft som ble nummer 2, og på 3.plass kom Janna Karlsen og Jarle Nesbø som endte runden på – 6.

Det var totalt 51 lag som deltok og tross indian summer varme var det ingenting å si på stemningen under flotte forhold på Trones. Her er noen bilder fra turneringen, og vi gratulerer alle premievinnere med en flott turnering!

Se hele resultatlisten her.

Kanskje du vil like disse også