Byneset blomstrer i sommervarmen

av Trøndergolf

Etter en tøff vinter har sommervarmen endelig bølget over oss, og med den blomstrer golfbanene i regionen. Både på Stiklestad, Stjørdal og Setra blir banene bedre og bedre for hver dag som går, og Trøndergolf kan bekrefte at det samme gjelder Byneset.

Trøndergolf tok en runde på Byneset onsdag og det er veldig stor forskjell på banen bare for 2 uker, ja en uke tilbake. Greenene er langt bedre, det er grønt og tett i fairwayene, og den totale golfopplevelsen stiger med banens utvikling.

Med været som er meldt den nærmeste uken ser det ikke ut til å stoppe og allerede må deler av banen vannes nå for at veksten i banen bare skal fortsette, og det er ikke lenge igjen til man nærmer seg perfekte forhold både på Byneset og flere av de andre banene.

Her er noen bilder fra en flott runde på en flott bane:

Kanskje du vil like disse også