Bli med på Fantasy Golf

av Trøndergolf

Endelig blir det golf på TV skjermen igjen til helgen da PGA touren ruller igjen og i den forbindelse inviterer Trøndergolf alle medlemmer til våre egen lilla Fantasty liga.

Plukk ut 4 spillere foran hver runde, pluss 2 reserver og kryss fingrene for at dine utkårede leverer akkurat i denne turneringen. Gjør dine spillere en god turnering, gjør laget ditt en god turnering og da kan man hevde seg i vår egne fantasyliga.

Det er oppstart til helgen og ligaen varer til sesongslutt i august og da kårer vi en vinner i vår fantasyliga som vinner en flott premie. I tillegg blir det en liten utmerkelse for den som vinner hver turnering, så her kan man sikre seg god spenning og underholdning, men også vinne flotte premier.

Følg linken under og meld deg på. Er du ikke medlem på Trøndergolf ennå så meld deg inn og bli med på Fantasygolf.

League URL: https://fantasygolf.pgatour.com/#/roster/league/34210

Liga: Trøndergolf2020 (Passord ligger på medlemssiden vår på Facebook)

Kanskje du vil like disse også