Lørdag åpner Røros Golf

av Trøndergolf

En lang og tøff vinter har utfordret de fleste banene i Trøndelag, men i Pinsen er det stor aktivitet på alle anlegg i regionen, og på Røros er det full jubel der banen åpnes nå lørdag.

Endelig kan man benytte den flotte 9 hullsbanen der våren endelig har tatt den siste snøen og man kan bevege seg rundt på 9 utfordrende hull i strålende omgivelser. Sent, men godt er det noe som heter og med værmeldingen denne pinsen kan man nesten ikke be om bedre åpningshelg.

-Greenkeeperen på banen sier han ikke har sett greenene så bra etter at snøen har gått, så det må være et bra tegn, sier Kristian Tønset fra Røros Golfklubb.

-Vi er i gang med klipping av utslagssteder, fairway og greener. Vanningsanlegget er oppe og går, så alt ser egentlig veldig bra ut, sier Kristian, og forteller at det har blitt gjort utbedringer også utenfor banen. – Vi har gjort om og pusset opp klubbhuset den siste måneden og vi er veldig fornøy med resultatet. Her har mange gjort en kjempejobb på dugnad, både permitterte og pensjonister, forteller Kristian, og bra da at man ihvertfall har fått noe godt ut av en koronakrise.

Kristin Tønset inviterer til Røros Golfbane som åpner lørdag

-Vi har også fått inn ny engelsk greenkeeper og den tilveksten ser også veldig bra ut og når vi i tillegg endelig har fått kortleser på rangen er det meste klart til å ta i mot både medlemmer og gjestespillere, sier Tønset

Så her er det ingen tvil om at det bare er å benytte muligheten til å teste ut den flotte banen på Røros. Trøndergolf er allerede invitert og skal i løpet av juni besøke banen, og da skal vi gi et ennå bedre bilde av denne nøtten av en golfbane som mange beskriver den som.

Vi sees på Røros!

Kanskje du vil like disse også