Stjørdal Golf Tour i gang

av Trøndergolf

Stjørdal Golf TOUR er en turnering som går gjennom hele sesongen og ligner mye på Race-to-Dubai på Europa-touren og FedEx Cup på PGA-touren, og som arrangeres for 6.gang på Stjørdal.

Årets første runde ble vunnet av Torstein Skulbørstad med 65 slag netto. Han innkasserer 500 TP.  På 2. plass kom Tor Erik Berbu med 69 slag netto (300 TP). 3. plass gikk til Frank Møller Nielsen med 70 slag netto (190 TP). På 4. plass finner vi Trond Sæther også med 70 slag netto (135 TP), mens 5. plass gikk til Gunfrid Dybvad som også hadde 70 slag (110 TP). Frank gikk her foran på bedre handicap av de som endte på 70 slag. Disse 5 var de eneste som gikk på røde tall, dvs under netto par. Hele 71 spiller utgjorde startfeltet denne runden. Det tyder på en økende golfinteresse noe besøkstallet ved Stjørdal Golfklubb også viser. Se link til ukens resultater nedenfor

UKENS RESULTATER

Til tross for litt ujevne greener så tidlig på sesongen ble det notert 10 birdier i debutuken. Gunhild Løkken, Joachim Engan, Isak Adserø, Arne Gripp, Stig Arve Bjørkås, Egil Harald Hovdal, Odd Inge Berg, Jan Olav Nordstrøm, Tone Tangstand og Leif Eggen prikket alle inn hver sin birdie.

Les mer om opplegget rundt denne morsomme turneringen på Stjørdal Golf sine hjemmesider.