Endelig i gang på Sommersetra

av Trøndergolf

Vinteren har vært tøff oppe på høyden på Sommersetra, men jobben som er gjort gjennom vinteren har vært veldig god for tilstanden på banen nå når snøen har forsvunnet er overraskende bra. Trøndergolf sesongdebuterte på Setra på lørdag, og fikk oppleve en bane i forbløffende god stand med tanke på at det for bare dager siden lå snø på deler av banen.

Spesielt greenene er i veldig god stand med tanke på datoen og selv om det ennå er litt brunt i fairway og litt bløtt, så er det en veldig fin bane å spille allerede nå.

Det som også er verdt å merke seg er at det er fjernet trær og vegetasjon på deler av banen som får den til å fremstå mer lys og åpen. På tee på hull 2 ser man godt over på hull 4, og op til tee på hull 8. På hull 3 er det også tatt bort en del langs venstresiden, og det har også kommet en egen vei fra hull 3 til hull 4 med egen bru over bekken.

Tross dette er Setra fremdeles en meget krevende bane, og når man fremdeles har en slice i bagen som ikke gir slipp er det mer enn nok å henge fingrene i gjennom 9 hull. Rangen trenger noen dager til før den åpner, og det er noe arbeid som er underveis på noen av treningsområdet, men litt høyere temperaturer vil nok hjelpe ganske raskt.

Kanskje du vil like disse også