Stiklestad kåret til Norges beste bane

av Trøndergolf

Leadingcourses.com har kåret de 5 beste golfbanene i Norge ut i fra karakterer gitt av besøkende, og Stiklestad kommer best ut av alle!

Med et snitt på 8.4 kommer vår egen golfperle best ut, og følgende beskrivelse blir lagt under topplasseringen på den anerkjente golfsiden som lanserte topp 5 denne uken:

Stiklestad Golfklubb is rated an impressive 8.4 from a whopping 168 reviews, making it the number one course on our list. It is located beside Trones Eye in north central Norway. Most of the land around the golf course serves as a hiking and recreation area. It was once an important center of power during the Viking Age and several large burial mounds, can be seen as players move through the course. The course has been named as one of the best golf courses in Norway a number of times and even held the Scandinavian title in 2016. The magnificent views of the Trondheim Fjord, the historic setting and of course the top quality golf means that Stiklestad is perched on top of our shortlist!

Stiklestad har vært i meget god stand tidlig i år, og det går mot en strålende golfsesong på Trones!

Kanskje du vil like disse også